Ledercoaching

Et kompetencebaseret leder udviklingsforløb for erfarne ledere

Susanne Kandrup - Cand. Merc. og Cand. Pæd. Psych. CEO Lime Guild A/S

Forløbet tager udgangspunkt i den enkelte leders daglige udfordringer, og har focus på at udvikle relevante personlige og ledelsesfaglige kompetencer. Derudover stiller forløbet skarpt på hvordan den enkelte leder kan finde frem til hvad der motiverer, og hvordan man kan arbejde med at skabe fremdrift og struktur for sig selv i et miljø, hvor der både skal innoveres og skal leveres konkrete resultater under pres på samme tid.

Mål:  At den enkelte for skabt mulighed for med udgangspunkt i sine drivkræfter at blive bedre i forhold til eksisterende opgaver og få det maksimale ud af sit personlige potentiale. Den enkelte der bliver coachet har fuld fortrolighed i forhold til egen organisation. Derudover addresseres lederens langsigtede udvikling med udgangspunkt i de tendenser, der er relevante for vedkommendes organisation, samt den globale digitale udvikling.

Typiske ledelsesperspektiver kan være:

  • At balancere mange modsat rettede krav. For eksempel at skulle tænke og handle innovativt og samtidig honorere øgede krav omkring performance.
  • At finde frem til egen motivation og med udgangspunkt i denne udnytte sine nuværende muligheder optimalt samtidig med at man øger sin employability fremadrettet.
  • At balancere det personlige engagement arbejdsmæssigt med et privat liv og undgå at brænde ud gennem stress.

Hvordan foregår det

Forløbet består af to moduler. Modul 1 – Personlig udvikling med fokus på de ledelsesmæssige og personlige kompetencer er 4 sessioner, og indeholder kompetencebaseret persontest. Modul 2 med fokus på de organisatoriske kompetencer er på to sessioner. Prisen for modul 1 er DKK 7.500,00 ex. moms. Prisen for modul 2 – Organisatorisk gennemslagskraft er DKK 3.750,00 ex. Moms. Der vil være mellem 3 – 5 uger mellem sessionerne og hver session er 1,5 time. Persontesten er ikke inkluderet i prisen.

Sessionerne foregår i The Lime Guilds lokaler på Frederiksberg. Coaching kan foregå på dansk og engelsk, samt over Skype hvis ønsket.

Susanne Kandrup – coaching erfaring.

Coaching forløb for ledere og nøglemedarbejdere i private virksomheder for eksempel Microsoft, Man Diesel, Lemvigh-Müeller, og i offentlige virksomheder for eksempel Københavns Kommune og Københavns Universitet. Se anbefalinger på Susanne’s Linkedin profil.

Book coaching forløb her